Els dubtes més freqüents

 

Iniciar un canvi, a vegades, pot fer que et sorgeixin molts dubtes i és inevitable que et preguntis com serà portar-los, el seu manteniment, com funcionen… En aquesta publicació us volem oferir una guia bàsica per a resoldre aquestes qüestions que puguin sorgir davant l’ús dels audiòfons.

Com funciona un audiòfon? Els audiòfons porten un micròfon que capta la veu i el so ambiental i el converteix en un senyal elèctric que es transmet al processador de l’audiòfon. El processador s’encarrega d’augmentar el volum en funció de les necessitats auditives de cada persona. Finalment, l’auricular converteix el senyal elèctric en un senyal audible.

Els audiòfons i els amplificadors de so, són el mateix? Els amplificadors de so només augmenten el so ambiental, en canvi, els audiòfons amplifiquen i processen sons per a ajudar a les persones amb pèrdues auditives.

Els audiòfons han de tenir un manteniment? Per descomptat! És molt important que les diferents peces de l’audiòfon tinguin una neteja regular i realitzar revisions periòdiques en el teu centre auditiu de confiança.

És necessari utilitzar dos audiòfons? La pèrdua auditiva es pot manifestar a les dues oïdes, per la qual cosa es recomana utilitzar dos audiòfons per a oferir una audició molt més natural i àmplia.

Cada cas ha de ser analitzat amb una solució feta a mida per a cada persona. Si miro la televisió hi haurà interferències amb el so? Gràcies a l’avanç de les noves tecnologies podem oferir audiòfons que s’adapten fàcilment al nostre dia a dia. Amb la connexió dels audiòfons a la TV és possible escoltar-la i veure-la sense cap problema.

I si rebo una trucada, per on sentiré el so? A través de la connexió Bluetooth és possible connectar els teus audiòfons al telèfon mòbil. Això et permet sentir perfectament les trucades, vídeos o música directament als teus audiòfons.

 

#Audiocontrol #Centreauditiuaudiocontrol #SalutAuditiva #Girona #Barcelona #Sordera #Audiologia #Oido #Audicion #Audífono #Audición #Escuchar #Perdidaauditiva #Sordos #otorrinolaringologia #audifonosbluetooth #audifonosinalambricos