Preguntes Freqüents

Com canviar les piles dels teus audífons?

En funció de l’audiòfon, la seva capacitat, el tipus de pila, el temps d’utilització i el grau de perduda auditiva, els audiòfons poden trigar més o menys dies a necessitar un canvi de piles.

A vegades les piles es desgasten de manera sobtada, per la qual cosa és aconsellable portar sempre un joc de piles de recanvi.

 

 

 

Com canviar la tulipa i el filtre de l'audiòfon?

Un audiòfon té diverses peces, la majoria de les quals requereixen una neteja i un manteniment regulars.

El manteniment del filtre i la tulipa és essencial per al funcionament correcte de l’audiòfon.

 

 

 

Com col·locar l'audiòfon?

El correcte maneig i col·locació de l’audiòfon és fonamental per a sentir-hi correctament, han de col·locar-se i retirar-se d’una determinada forma.

En el cas que s’utilitzin per a totes dues oïdes, és important diferenciar entre l’audiòfon esquerre i el dret, ja que la forma i els ajustos poden ser diferents en cada cas. Generalment el color blau identifica l’audiòfon per a l’oïda esquerra i el color vermell per al dret.

 

Con connectar els audiòfons a la TV?

Connectar els teus audiòfons al televisor és possible. Això et permetrà que el so es transmeti directament a les teves oïdes.

 

 

Com connectar els audífons al teu mòbil?

Connectar els teus audiòfons al telèfon mòbil et permet transferir directament el so als audiòfons mitjançant el Bluetooth i sense la necessitat de cables.

Gràcies a aquesta tecnologia és possible realitzar trucades sense la necessitat d’acostar el telèfon a l’orella, i rebre el so de videotrucades o vídeos directament als audiòfons.