Com afecta la primavera a la salut de la teva audició?

 

El clima de la primavera ve acompanyat d’humitat, pol·len i cerumen, sent aquests els màxims enemics dels nostres audiòfons, ja que les partícules s’acumulen i acaben provocant obstrucció de la sortida del so de l’auricular.

A més, per a molts, la primavera és sinònim d’astènia i/o d’al·lèrgia i el resultat d’aquesta pot causar la pèrdua auditiva, a causa que la inflamació de les trompes d’Eustaqui, que connecten les vies respiratòries amb la nostra oïda, disminueixen el seu diàmetre i en conseqüència s’origina la producció de mucositat taponant les orelles, que sovint acaba causant infeccions auditives o otitis.

En Audiocontrol et facilitem un seguit de consells per tenir cura de la teva audició i els teus audiòfons durant la primavera:

  • Visitar el teu otorrinolaringòleg per a una revisió durant i després de la primavera per identificar infeccions auditives.
  • Tenir higiene de les teves orelles per controlar l’excés de cerumen.
  • Controlar i mantenir net el teu audiòfon de possibles agents externs propis de la primavera, ja que poden obturar el teu dispositiu i danyar-lo.
  • Mantenir les finestres tancades després de la ventilació per impedir que entrin partícules de pol·len.
  • Controlar els símptomes d’al·lèrgia com els esternuts i congestió, ja que es pot veure afectada la nostra audició.

Aquests tips permetran que la vida dels nostres audiòfons i la salut de la nostra oïda s’allargui.

 

#Audiocontrol #Centreauditiuaudiocontrol #SalutAuditiva #Girona #Barcelona #Sordera #Audiologia #Oido #Audicion #Audífono #Audición #Escuchar #Perdidaauditiva #Sordos #otorrinolaringologia #audifonosbluetooth #audifonosinalambricos